Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

o ρομαντισμος συνοδευεται παντα απο μια σφαιρα

το ακουσα πρωτη φορα σε μια παρασταση.

πυροβολισμοι,απο καθε μερια της πολης,απο καθε μερια του πλανητη,απο το φεγγαρι,απο τους γαλαξιες.
μια σφαιρα για τον καθε ρομαντικο,τα πραγματα εχουν ρυθμιστει τελεια.
πολυ πριν ακουσω αυτη τη φραση, πολυ πριν διαβασει καποιος αυτες τις γραμμες,ολα ειναι σχεδιασμενα,ολα ειναι σε μια τοσο μα τοσο σκληρη και ακαμπτη γραμμη,ακριβως πανω της,οχι πιο διπλα,ακριβως εκει που θα ειναι ολα ο καλυτερος,ο πιο ευκολος στοχος.
παρεκλινεις! το ντυσιμο δεν ειναι πρεπον, αν ειναι ποτε δυνατον!
μα δε ξερεις να διαλεγεις τις περιστασεις? με ντροπιαζεις!
και τι μαλλι ειναι αυτο,τι υφος θεε μου!! δε προλαβαινουμε!
δεν εχουμε καθολου χρονο να σε φτιαξουμε,δεν μας φτανει ο καιρος να σε χωσουμε στην τελεια, σκληρη γραμμη μας! κανε κατι αμεσως! απαγορευεται να ερθεις μαζι μου,δε θα πας πουθενα!
βγαλε αυτο το παντελονι! τωρα βγαλε και τα μαλλια σου,βγαλε κι αυτα τα απαισια, χοντρα σου χερια,δεν ειναι σωστο!!
τωρα αφησε πισω οτι διαβασες,οτι σου περασε απο το χαζο σου το μυαλο οτι μπορεις να κανεις μονη σου! στασου ενα λεπτο ακινητη να σου ξεβαψω αυτα τα μεγαλα, ρομαντικα,γεματα φαντασια ματια!
ασε πια κατω αυτη την αλλαγη! δεν εχει αλλαγη,τι να την κανουμε την αλλαγη,θα σε βγαλει εξω απο την γραμμη μας,τοσο κοπιασαμε να σε κανουμε μια απο αυτους "της γραμμης"! δε βλεπεις τα οπλα? δεν ακους τσ πρωτους πυροβολισμους?
κριμα πολυ κριμα.με απογοητευεις. με απογοητευεις βαθια! τι παει να πει δε θελεις να εισαι ετσι?? τι παει να πει μισεις τα ρουχα,μισεις την ψυχη που σου εδωσα? σταματησαν οι πυροβολισμοι, ηρθε η σειρα σου!!! βιασου!! δε προλαβα καθολου να σε συμαζεψω, δες πως εισαι,εισαι αλλιως!τρεξε να μπεις στ γραμμη! ενας ολοκληρος γαλαξιας περιμενει την σφαιρα σου,να σε τρυπησει περα ως περα,να σε κανει μιζερη,κουρασμενη απο τα 30 σου, να σου βγαλει απο το μυαλο ολες τις γελοιες ιδεες! κι ολα αυτα τα βιβλια, τους ερωτες τα ονειρα! δεν ειναι σωστο,ειναι τοσο λαθος... μπες στην γραμμη! γρηγορα εφτασε η σειρα σου απο ωρα! δε τα χρειαζεσαι αυτα,δε χρειαζεσαι τιποτα, μονο εναν πλουσιο αντρα κι ενα ζευγαρι πανακριβες γοβες..μην ξεχνας,εμεις ειμαστε της γραμμης, ειμαστε οι πρωην ρομαντικοι, ειμαστε αυτοι που τα παιδια των παιδιων μας θα κατηγορουν πως καθυστερησαμε πολυ την αλλαγη, πως βαλτωσαμε το θεατρο και την μουσικη,σε εμας θα τα ριξουν και θα εχουνε τοσο δικιο. ομως δεν ειναι λαθος αγαπη μου.ειναι οπως πρεπει να ειναι. μπες στην γραμμη.....δεν θα κοιταω....μπες οπως θες...με τα βιβλια σου, με τα φιλια σου, με τις καληνυχτες σου, με ολα σου τα μπουμπουκια..δε θα κοιταω...ενα μπαμ ειναι...ενας απλος αποχαιρετισμος.. συγγνωμη...συγγνωμη για ολα...τι λεω...τι λεω...καθυστερω τα γεγονοτα,καθυστερω το μελλον,το μελλον που ολα θα ειναι στην γραμμη!! τι προσπαθω να σε πεισω να κανεις...παρε τα ματια σου κι ολους τους ρομαντισμους σου και τρεχα,σε αλλο γαλαξια, κατα την ανδρομεδα μερια και τον Μ81. οσο για την σφαιρα,μην αγχωνεσαι...θα φαω εγω μια παραπανω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου